Η ομάδα μας

Είμαστε μια συμβουλευτική εταιρεία στο χώρο της Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού. Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε με ολοκληρωμένο τρόπο εταιρείες και οργανισμούς προκειμένου να αναπτύσσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Ανθρώπινο Κεφάλαιο τους.

Στόχος μας στην Passion for People είναι η ανάπτυξη των Ανθρώπων σας

Ιδρυτής της Passion for People είναι ο Παναγιώτης (Πάνος)  Παπαδόπουλος. Ο Πάνος είναι ταυτόχρονα βασικός μέτοχος και συνιδιοκτήτης της εταιρείας Visible – Catalyst Ελλάδας, μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στη βιωματική εκπαίδευση και την ανάπτυξη ομάδων και που αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου δικτύου teambuilding και βιωματικής εκπαίδευσης παγκοσμίως.

Ο Founder της Passion for People, Παναγιώτης (Πάνος) Παπαδόπουλος

Από τον Ιούλιο του 2020, ο Πάνος είναι επίσης ο Managing Director της Anydoctor, ενός διαδικτυακού καταλόγου αναζήτησης και επιλογής Ιατρών που υποστηρίζει τους ανθρώπους να βρουν έναν Ιατρό της επιλογής τους εύκολα και απλά και να κλείσουν ραντεβού ανάλογα με την ανάγκη τους.

Πριν από το επιχειρηματικό του ‘ταξίδι’, ο Πάνος εργάστηκε για περισσότερα από 16 χρόνια σε διάφορους ανώτερους ρόλους ανθρώπινου δυναμικού σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Vodafone Ελλάδας και η Coca Cola Hellenic. Είναι ειδικός σε θέματα που σχετίζονται με τη μάθηση και την ανάπτυξη, τη διαχείριση ταλέντων, τη διαχείριση της απόδοσης και την προσέλκυση και επιλογή στελεχών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει συμμετάσχει σε πολλά έργα έχοντας βασικό ρόλο σε καιρούς αλλαγής και οργανωτικού μετασχηματισμού.

Ο Πάνος είναι κάτοχος του ‘Diploma in Evidence Based Coaching‘ από το Athens Coaching Institute. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το European Mentoring & Coaching Council (EMCC) και το Association for Coaching (AC). Του αρέσει να σχεδιάζει και να εφαρμόζει καινοτόμες και στοχευμένες εκπαιδευτικές παρεμβάσεις και έχει μια έμφυτη περιέργεια να εξερευνά μεθοδολογίες και τεχνικές που παράγουν καλύτερα αποτελέσματα όταν πρόκειται για τομείς όπως η ανάπτυξη των ανθρώπων.

Από το 2018 εργάζεται ως Executive και Business Coach και προάγει τρόπους και προσεγγίσεις ενσωμάτωσης της coaching πρακτικής ως μέρος ολιστικών και διευρυμένων εκπαιδευτικών παρεμβάσεων σε εταιρείες και οργανισμούς με στόχο την ενίσχυση και τη μεγιστοποίηση της αυτογνωσίας, της παραγωγικότητας και της ανάπτυξης των ατόμων .

Είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων  και κάτοχος  μεταπτυχιακού τίτλου ‘MSc’ στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το ALBA Graduate Business School.

Η ομάδα της Passion for People απαρτίζεται από μια ομάδα εξαιρετικών επαγγελματιών και συμβούλων

Την ομάδα της Passion for People συμπληρώνουν πολύ αξιόλογοι επαγγελματίες και σύμβουλοι από το χώρο του Coaching και της Συμβουλευτικής με σημαντική εργασιακή εμπειρία ο κάθε ένας στο χώρο του.